Castiga gratis Bitcoin cu FreeBitco.in

Daca esti incepator si inca nu intelegi prea bine sau nu ai notiunile de baza legate de ce inseamna un portofel electronic, cum arata aceasta, cum se securizeaza, ce inseamna minatul sau alti termeni, atunci iti recomandam un program simplu care te va ajuta sa intelegi mai bine despre ce e vorba. Mai mult de atat prin acest program poti primii gratis bitcoin deci nu necesita nici un fel de investitie din partea ta.

FreeBitco.in este unul din cele mai vechi faucet-uri de pe piata care ofera vizitatorilor sai posibilitatea de a castiga gratuit din ora in ora intre 0.002 si 200 USD. Pentru aceasta, dupa cum veti vedea si mai jos, necesita sa aveti un cont la ei pe site si sa vizitati siteul din ora in ora pentru cateva secunde cat compectati un cod CAPTCHA si a apasa butonul de ROLL. De asemenea de curand s-a introdus pe site si posibilitatea de minare din browser in felul acesta putand castiga si mai multi bani de pe urma acestui site.

Un cod CAPTCHA care necesita rezolvare puteti vedea mai jos:

 

Si de asemenea puteti vedea ca dupa ce am dat ROLL, am castigat 40 de satosi. Suma difera de la ora la ora si scade atunci cand pretul unui singur BITCOIN creste.

 

Daca numarul extras este mai mare de 9986 atunci dupa cum puteti vedea in tabelul de mai sus si recompensa primita creste.

E bine de stiut ca o data cu inregistrarea pe site veti primii si o adresa de portofel (wallet) in care puteti primii bani sau din care puteti trimite bani castigati catre un alt wallet. Adreasa wallet-ului vostru o gasiti atunci cand apasati butonul DEPOSIT si puteti depozita la adresa respectiva bitcoin din alte portofele sau puteti primii plati la adresa respectiva de la altii membrii ai comunitatii bitcoin. Despre portofelele in care puteti pastra in siguranta BITCOIN cat si alte cripto-monede vom discuta in curand intr-un articol separat.

Daca doriti sa incasati banii castigati trebuie sa stiti ca exista plati periodice care se fac fara comisioane sau puteti retrage banii cand doriti voi dar platind anumite comisioane mai mari sau mai mici in functie de viteza de retragere. Noi va recomandam sa alegeti SLOW si in cateva ore banii vor fi in portofelul dvs. Pentru plata trebuie sa aveti minim 0.00030000 Bitcoin (adica 30.000 de Satosi).

 

Cum castig si mai multi BTC?

In cadrul programului FreeBitco.in primesti bani si pentru recomandarile pe care le faci, astfel daca dupa ce te-ai inregistrat recomanzi programul prietenilor tai, acestia la randul lor iti vor creste veniturile pe care le poti realiza cu acest site. Primesti si o dobanda daca pastrezi banii in walletul de la freebitco.in daca aceasta este mai mare de 30.000 de satosi (0.0003 BTC) dar cel mai probabil atunci cand vei invata mai multe despre BITCOIN vei dorii sa ai un portofel ale carui chei de acces se afla sub controlul tau.

De asemenea, eu personal, mi-am creat anumite strategii pentru maximizarea profitului, ceea ce a dus dupa cum vedeti si in poza de mai sus rewardul meu este cu 50% mai mare decat in mod normal, uneori reusesc sa il mentin si cu 1000% crestere dar pentru asta o sa va invit sa discutam separat intr-un alt articol sau sa ma intrebati pe canalele private despre eceste strategii.

 

Cum ma inregistrez?

Pentru inregistrare apasa AICI, sau da click pe butonul de mai jos.