Daruieste o saltea celor dragi

Cadourile mai putin conventionale sunt mereu acelea care starnesc comentarii de obicei negative, insa eu am avut norocul ca amica mea sa aprecieze gestul pe care i l-am facut de ziua ei.

Stiam ca se va apropia ziua sa de nastere, insa nu eram sigur de cadoul pe care voiam sa il daruiesc. Insa ideea mi-a venit atunci cand prietenul ei mi-a zis ca patul lor este foarte incomod si de o luna are mereu dureri de spate. Atunci mi-a picat fisa si am decis sa ii cumpar o saltea noua de pe site-ul saltele-online.ro, un magazin profesional ce comercializeaza produse pentru dormit.

Avand in vedere ca este vorba despre un cuplu care va trebui sa doarma in fiecare noapte pe salteaua pe care intentionam sa o cumpar, am decis sa aleg un model de saltea matrimoniala pentru doua persoane, dar sa le si ofere confortul de care au nevoie.

Am ales modelul de saltea Lovely, deoarece este ideala pentru un cuplu.

Partea superioara a saltelei (stratul matlasat si straturile succesive de spuma poliuretanica) actioneaza ca si o saltea elastica si confortabila si este menita sa creeze un suport confortabil pentru persoanele cu greutatemai mica, in timp ce partea de mijloc (plasa de arcuri de 2,2 mm si filtrul de rezistenta mare) creeaza o structura ferma si rezistenta, ce suporta foarte bine greutatea persoanelor cu masa corporala mare.

Din aceasta combinatie a rezultat o saltea placuta si echilibrata, atat pentru persoanele ce doresc un suport ferm, cat si pentru persoanele ce doresc un suport confortabil-moale.

Suprafata de acoperire este realizata dintr-o structura textila cu trei straturi, primul (de suprafata) este o tesatura moale de bumbac, al doilea (de mijloc) este o tesatura de fibra siliconizata si al treilea (de jos) este o tesatura rezistenta ce asigura ca textilul sa nu se lase (intinda).

Am comandat salteaua de pe site-ul magazinului si dupa trei zile am primit-o prin curier. La petrecerea prietenei mele aceasta a fost uimita, dar si foarte multumita de cadou.