Societatea NANOTEL S.R.L. a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru inregistrarea companiei in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, societatea NANOTEL S.R.L.  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a societatii NANOTEL S.R.L., si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. NANOTEL S.R.L..

Toti cei care isi creaza cont si/sau se inregistreaza cu adresa de mail pe site-ul FastPay.ro in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe FastPay.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Ce este important, ca NU vom vinde, inchiria sau sub orice alta forma, instraina informatiile personale ale companiilor sau persoanelor fizice decat cu consimtamantul utilizatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de interventie asupra datelor (art. 14); dreptul la opozitie (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a va adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru Str. Nicolae Titulescu nr. 4 Bl.10i ap.2, Ploiești sau prin email la office@nanotel.ro