Cine suntem

Cu peste 14 ani experienta in afacerile online, am fost mereu atrasi de zona de e-curencies si mai nou de cripto-curencies, In trecut am construit una din cele mai mari comunitati din Romania despre e-curencies si alte posibilitati de a castiga bani cu ajutorul inernetului. FastPay.ro fiind unul din proiectele care ne-a adus un mare succes in trecut si pe care am decis ca e momentul sa-l redeschidem.

Scopul nostru

Intr-o lume in care se discuta tot mai des despre cripto-monezi ne-am gandit sa adunam in jurul nostru o comunitate activa de oameni care utilizeaza sau isi doresc in viitor sa utilizeze aceste crypto monezi si sa venim in intampinarea nevoilor lor oferindu-le atat posibilitatea de a cumpara diverse produse din magazinul nostru dar si din alte magazine prin intermediul voucherelor pe care le punem la dispozitie.

Totodata vrem sa oferim prin intermediul sectiunii de blog informatii utile despre cripto-monezi si cum se pot obtine prin intermediul diferitelor programe cripto-moneda in portofelul propriu.

Dragos Schiopu (CEO)

Diana Schiopu (suport)

Valorile noastre

  • Sa actionam rapid si precis.
  • Sa ne dezvoltam in permanenta.
  • Sa ne gandim in perspectiva si sa dam dovada de viziune.
  • Sa gasim cea mai buna solutie pentru clientii nostri.

Livrare rapide

In majoritatea cazurilor, fiind vorba de bunuri virtuale, livrarea lor se va face in cateva ore.

Suport 24/7

In cazul in care apar probleme, intervenim rapid pentru solutionarea lor indiferent de ora sau zi.

Calitate garantata

Dorim sa oferim o experienta cat mai placuta si o calitate deosebita serviciilor oferite.

eMAG
Libris
Orange
Telekom
Vodafone