In loc de introducere

In primul rand, bine ati venit pe blog si speram ca acest proiect sa va placa! Desi FastPay.ro are o vechime de aproape 10 ani, a avut perioade si perioade, ne-a adus castiguri, dar si pierderi de-a lungul timpului, fiind in ultimii ani lasat deoparte pentru vremuri mai potrivite pentru ceea ce reprezinta el.

Povestea FastPay a inceput tumultuos, initial a fost site-ul concurentei si nu al nostru, dar intr-un final am intrat in posesia lui. Ideea originala a lui este foarte faina, dar din pacate momentan nu o putem implementa. Anii au trecut si iata-ne astazi din nou online, cu mai multe produse, nisat pe cripto-curencies de data aceasta (dupa ce in primii ani a functioneat cu e-gold si PayPal) si cu un nou design, cu noi functionalitati si multe surprize pe care le pregatim in curand.

In cadrul sectiunii de blog vom veni cu materiale educationale, care sa invete pe cei aflati de inceput de drum despre cum pot face rost de bitcoin, unde pot investi sau cum pot sa-si securizeze banii pe care ii tin in bitcoin, astfel incat sa nu fie afectati de diversi virusi sau atacuri cibernetice.

Vom discuta deci in sectiunea de blog despre diverse programe, minare si vom incerca sa introducem in lumea aceasta a cripto-valutelor cat mai multi oameni. In felul acesta, speram sa cream o comunitate numeroasa in jurul blogului si care in final ne-ar putea deveni si clienti ai magazinului FastPay.ro.

Acestea find spuse, declar oficial deschis magazinul nostru si va urez spor la cumparaturi!

Dragos Schiopu