De ce sa alegi MoveOut pentru transportul mobilei tale

Îți este greu să te decizi cu privire la serviciile oferite de firmele de transport mobilă? Noi avem soluția ideală pentru tine. MoveOut oferă cele mai bune pachete de livrare mobilă din București pentru casa ta. Au prețuri în funcție de nevoile clienților, variațiile fiind calculate după numărul pieselor de mobilier, de zona în care locuiți și de adresa de livrare. MoveOut își oferă serviciile transportului de mobilă din București de foarte mulți ani, având o vastă experiență în domeniu. Sunt unii dintre cei mai buni pe acest domeniu, oferind servicii complete și la prețuri foarte avantajoase. Știm că mutarea mobilei reprezintă un pas important pentru fiecare client care dorește să se mute într-o casă nouă și tocmai din acest motiv ei se asigură că mobilierul va ajunge cu bine la destinație.

Se ocupă inclusiv de partea tehnică, ceea ce înseamnă că vor veni și vor inspecta zona din care vor scoate piesele de mobilier pentru a face o analiză cu privire la componentele ce încap pe ușă și hol. Sunt nevoiți să dezasambleze anumite piese de mobilier întrucât sunt prea voluminoase sau prea grele, însă acest lucru nu îi oprește din a livra marfa cu bine la destinație. Orice piesă de mobilier care este dezasamblată va fi asamblată ulterior la noua locație. De asemenea mobila odată ajunsă la destinație va fi livrată oriunde își dorește clientul în casă, întocmai pentru a facilita așezarea în noile camere. Au echipament special pentru ambalarea mobilei astfel încât să nu preia nici măcar praful, sunt bine ambalate și sunt bine asigurate în mașina de livrare astfel încât pe durata transportului să nu existe impedimente.

La momentul de față sunt printre puținii de pe piață ce oferă inclusiv monitorizare prin GPS, astfel încât clientul să știe tot timpul unde i se află mobila, un serviciu foarte util in cazul serviciilor de mutari nationale. Este o tehnologie nouă ce poate ajuta la eliminarea multor întrebări. Clientul poate fi tot timpul cu ochii pe mobilă, astfel încât să nu aibă nici o grijă cu privire la siguranța livrării. Cei de la MoveOut sunt printre primii care au reușit să aducă tehnologia monitorizării unei firme de livrări mobilă din București. Implicarea din rândul lucrătorilor este foarte mare, fiind dedicați meseriei lor considerând că grija mobilierului reprezintă cea mai importantă parte pentru ei. Mai bine o execuție curată și fără probleme decât una rapidă și cu probleme. Printre multe alte avantaje oferite de aceștia, cei ce aleg ca mobilierul lor să fie transportat la noua adresă după o perioadă mai mare de timp pot apela la serviciul de depozitare, care la fel poate avea un preț foarte decent, fiind calculat în funcție de capacitatea de mobilier și de timpul în care va fi depozitat.