Cum sa stingi un pat in flacari

Cand soarele isi indreapta jetul de raze de foc catre un anumit obiect, il face sa fiarba. Uitate toata ziua in bataia soarelui, chiar si lucrurile care ne duc cu gandul la racoare iau foc. Am facut acest experiment si am vazut. Fotoliile din piele sau scaunele auto imbracate in piele fina, naturala 100%, care in alte conditii imi dadeau senzatia de racoare, lasate la soare, frig. Apa te duce cu gandul mereu la hidratare, racorire. Lasati un vas cu apa toata ziua in fata razelor solare si veti vedea, daca impresia ramane aceeasi!

La fel stau lucrurile cu patul meu din dormitorul scaldat in soare zi-lumina. Cand doresc sa ma asez seara la culcare pe el, simt ca iau foc.

Daca nu as avea un ventilator mi-ar arde pielea pur si simplu. Caldura emana din saltea si cuprinde cearsaful si pernele, incat nu gasesc o palma de loc care sa nu fie fierbinte. Noroc ca am gasit in magazinul Dwyn.ro remediul care imi asigura nopti linistite si somn usor!

Ventilator podea D45cm 110W Tarrington House WM2300N indreapta jeturi de aer rece catre patul meu in flacari si ma ajuta sa pot dormi in el. Este foarte chinuitor sa dormi intr-o incapere supraincalzita fiindca simti ca toate se lipesc de piele, nu poti inchide un ochi si te sucesti de pe o parte pe cealalta.

Cu 199 de lei iti asiguri doza de racoare necesara unui somn odihnitor, produsul iti este livrat la domiciliu si pretul sau este foarte mic raportat la beneficii.
Unghiul de inclinare poate fi reglat, in functie de nevoile utilizatorului. Cand lenjeria inca frige, il las mai mult timp inclinat catre acesta, mai tarziu il reglez sa raceasca si aerul din incapere, deasupra nivelului patului.

Si cele trei trepte de viteza sunt utile, fiindca in momentul in care s-a produs o racire suficienta selectam o viteza care sa asigure intretinerea temperaturii in incapere.

Ventilatorul este din inox, prin urmare nu rugineste si isi pastreaza aspectul mult timp. Grilajul de protectie din metal evita accidentarile sau prinderea materialelor textile in aparat.

In prezent sunt dependenta de ventilatorul meu de podea si il recomand tuturor celor care doresc sa doarma linistiti!